Нове покоління iPhone, яке буде представлено восени 2019 року, приблизно буде робити 3D фотографії. Про це пише Business Insider.

Одним з найбільш прогнозованих змін стане камера з трьома лінзами. Таким чином Apple наздожене конкурентів Samsung і Huawei, які раніше вже оснастили свої флагмани вмістом. Судячи з усього, компанія не намагалася випустити смартфон з величезним кількістю об'єктивом на задній панелі. Приміром, Google в 2018 році випустила Pixel 3, який отримав основну одинарну камеру, але за рахунок алгоритмів обробки фото, камера справляється зі своїм завданням не гірше конкурентів.

Крім того, буде поліпшена камера і програма розпізнавання власника Face ID. Також у новинки очікується поява функції підзарядки інших пристроїв, на зразок тієї, що встановлена в Samsung Galaxy S10 і деяких смартфона Huawei. Одним з найбільш резонансних може виявитися відмова Apple від зарядки через роз'єм Lightning і перехід до загальноприйнятого USB-C, однак такий варіант аналітики вважають малоймовірним.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Втім, залишилося тільки дочекатися осінньої презентації, яка традиційно проходить на початку вересня.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.