Ігрова приставка Sony PlayStation 4 вийшла на ринок в кінці 2013 року, коли можливість її купити отримали жителі Європи, США, а також безлічі інших регіонів світу. Втім, час йде, і консоль вже не може похвалитися гарною картинкою, а також широким функціоналом. Ігри стають все складніше, а задоволення від гри з кожним роком зменшується.

Саме тому одного разу настане такий день, коли даної консолі прийде кінець, і Sony його назвала. Як стало відомо від голови Sony Interactive Entertainment Джона Кодери, ігрова приставка PlayStation 4 перестане бути актуальною в березні 2021 році. З цього моменту для неї перестануть випускатися які-небудь оновлення і патчі, а виробництво всіх ігор може завершитися. Втім, зовсім скоро представлять нову консоль, так що до покупки обновок чекати залишилося недовго.

До березня 2021 році на ринку вже щосили буде продаватися консоль PS5, тому в старенькій Sony PlayStation 4 не буде ніякої потреби. До того ж, до 2021 року є можливість придбати консоль за приємною ціною, що не може не радувати геймерів, які хочуть познайомитися з консольним геймингом.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.