Оновлення Windows 10 гальмує роботу комп'ютерів у всьому світі. Microsoft вже в курсі проблеми і випустила рекомендацію по швидкому її вирішення. Втім, ніхто і не сумнівався, що нове оновлення ОС від Microsoft почне працювати не зовсім стабільно. Репутація компанії сильно погіршилася на тлі невдалих оновлень WIndows 10 восени 2018 року.

Накопичувальне оновлення для Windows 10, який вийшов на початку березня, негативно позначилося на працездатності комп'ютерів по всьому світу. Користувачі відзначають, що гри під Windows 10 стали гальмувати або працювати повільніше.

Проблеми виникли після випуску рядового накопичувального патча KB4482887, який не додавав операційній системі ніяких нових можливостей. Втім, навіть у цьому випадку Microsoft зуміла зіпсувати роботу операційної системи.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Представники компанії в курсі проблем і готують новий патч. щоб виправити ситуацію. Проте до його виходи, співробітники компанії рекомендують видалити оновлення KB4482887. Будемо сподіватися, що цього разу компанія все ж догляне за виходом нової версії операційки.

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.