У мережі з'явилося якісні рендери і відео з тривимірною моделлю флагманського смартфона OnePlus 7, який повинен бути представлений влітку. Деякі користувачі готові визнати цей девайс кращим смартфоном 2019 року. Втім, точно так само було і з OnePlus 6T, який визнали кращим девайсом 2018 року.

Джерелом виступає відомий інсайдер Стівен Хеммерстоффер. Його моделі, створювані за кресленнями, останнім часом завжди точно відображають реальний зовнішній вигляд майбутніх апаратів, так що сумніватися в достовірності не доводиться.

Відразу варто відзначити, що девайс залишиться без яких-небудь вирізів або отворів в екрані.

Відразу варто відзначити, що девайс отримає висувну камеру, яку розмістили не по центру екрана. Втім, це може бути зроблено для підвищення зручності. Блок основної камери має вертикальну компоновку, розміщений в центральній верхній частині задньої панелі і налічує три модуля замість двох у OnePlus 6T.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Що стосується інших особливостей, девайс отримає сканер відбитків пальців, який розмістять під екран. За попередніми даними, OnePlus 7 отримає SoC Qualcomm SnapDragon 855, 6/8 ГБ ОЗУ і 128/256 ГБ внутрішнього сховища. Залишається тільки дочекатися офіційних фото.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.