Китайський виробник Xiaomi готує важлива зміна для своєї фірмової оболонки MIUI. Як стверджує офіційний представник MIUI в соціальній мережі Weibo, у смартфонах з'явиться новий спосіб розблокування для отримання доступу до додатків. До того ж, будуть деякі технічні поліпшення. Час автономної роботи пристроїв помітно збільшиться, а оптимізація буде теж помітно поліпшеним. Судячи з усього, Xiaomi вміє оновлювати операційну систему на свої пристрої, на відміну від Samsung.

Xiaomi паралельно введе додаткову функцію, про яку так довго просили користувачі. Виробник прислухався до думки аудиторії і готує опцію розблокування екрану без переходу на робочий стіл, щоб просто переглянути повідомлення на екрані блокування – схожий функціонал зараз існує на iOS, і це істотно спрощує роботу пристроїв. Втім, власники смартфонів Xiaomi тільки ради цього нововведення.

Представник компанії запевнив, що нововведення для смартфонів з'являться дуже скоро, але повідомив точних дат. Не варто забувати, що далеко не всі пристрої Xiaomi отримають це оновлення, і більш подробній список девайсів з'явиться трохи пізніше.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.