Компанія Honor опублікувала публічну заяву, в якій вона прокоментувала той факт, що Xiaomi називає свій новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 “бойовим ангелом”. Судячи з усього, конкурент виробника цього смартфона вважає інакше, і навіть не приховує своїх глузувань.

Нагадаємо, раніше виконавчий директор Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) постарався пояснити, чому компанія вибрала такий варіант для внутрішнього назви свого флагмана. Глава компанії повідомив, що девайс отримав модний дизайн, а нутрощі самі провідні. Однак, за його словами не згоден директор Honor.

Глава бренду Honor Сюн Цзюньминь (Xiong Junmin) заявив, що Xiaomi Mi 9 не запропонує нічого такого, чого не запропонував раніше випущений смартфон Honor V20. Він підсумував свої слова гучним заяву про те, що в даний час на ринку немає реального продукту, який міг би конкурувати з Honor V20. Втім, посперечатися з головою Honor важко, так як смартфон залишається актуальним до цих пір, а з моменту його виходу пройшло досить багато часу.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.