Все частіше і частіше хакери з різних країн світу використовують атаки типу drive-by, що дозволяють їм під час завантаження веб-сайтів у глобальній мережі одночасно з цим заражати електронні пристрої шкідливим програмним забезпеченням. Варто відзначити, що хакерська прийом досить ефективна, і користувач ПК навіть не помітить, як його пристрій вже заражена вірусами, які можуть залишити його без комп'ютера, так і без особистих даних, і навіть без грошей. Однак, Google в новій версії браузера Chrome впровадила захист від злому такого типу.

Поки що нововведення є тільки в бета-версії веб-браузера, тоді як фінальна повинна отримати такий захист за кілька тижнів. Розробники не поспішають додавати її в остаточний білд Google Chrome тільки тому, що зараз ведеться тестування того, як закриття проломів впливає на завантаження веб-сайтів. На щастя, оновлення безкоштовно, як і сам браузер, так що це досить легкий спосіб убезпечити себе і свій комп'ютер від шахраїв в мережі.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.