Деякі користувачі Instagram розповіли, що сервіс змінив систему перегляду стрічки новин. Оновлення помітили користувачі Twitter.

Раніше стрічку з фотографіями друзів можна було гортати вниз. Тепер вона перегортається вбік — так само, як "Історії". При свайпі вниз відкриваються і перегортаються коментарі.

Відомий блогер Олексій Ткачук також написав про оновлення.

"Я сподівався, що це не трапиться. Instagram почав масово переводити користувачів на новий формат перегляду стрічки.За десять хвилин мені вже 40+ скріншотів прийшло, так що чекаємо всіх. Це глобальна зміна логіки додатка, на мій погляд наймасштабніша за весь час. Тепер пости перегортаються як Stories", - написав блогер.

Частина користувачів з новою стрічкою розповіла, що Instagram відкликав оновлення і додаток повернувся до звичайного вигляду. Щоб повернутися до вертикальної стрічки новин, потрібно закрити і знову відкрити додаток.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Раніше повідомлялося, що фанати популярного сервісу Instagram надто захоплюються модними дієтами.

Дослідження показало, що жінки все частіше відмовляються від прийому в їжу найважливіших нутрієнтів і стикаються з депресіями, якщо вони користуються Instagram щодня. Однак, не сама соцмережа негативно впливає на здоров'я користувачів, а та інформація, яка знаходиться всередині неї.

Вчені довели, що все більша кількість молодих жінок страждає від дефіциту найважливіших поживних речовин через слідування модним дієтам з соціальних мереж, які так часто рекламують популярні Insta-блогери, яким платять гроші за рекламу цих дієт, які можуть нашкодити. Перед початком використання дієт настійно рекомендуємо звернутися до дієтолога, а також дізнатися, чи не зашкодить вона вашому здоров'ю.

Нагадаємо, Instagram покаже, скільки часу витрачено даремно. Соцмережа обзавелася корисною функцією.

Як повідомляв Знай. ua, Instagram полегшить життя людям з інвалідністю. Система навчилася описувати фото доступною мовою.

Знай. ua писав, що Instagram перетворився в торговий майданчик. Купівля товарів помітно покращилася.