Ілон Маск здивував усіх своєю задумкою створити робота з аніме

Маск

Про це пише Хвиля.

Відомий у всьому світі засновник Tesla і Space-X продовжує вражати шанувальників інноваціями.


Своєї идеен він поділився в Twitter, повідомляючи, що настав час створити хутрі. Для розуміння, хутра – це різновид гігантських роботів. З точки зору літератури, цей термін означає піджанр в аніме, кинематогрофии та інших сферах.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Популярність аніме стартувала ще з появою барвистих коміксів. Потім у цьому жанрі створювали комп'ютерні ігри, а тепер і зовсім їм зацікавився Ілон Маск.


Наскільки швидко його ідея втілиться в життя, поки невідомо. Шанувальники вже уявляють, наскільки інноваційним і креативним може бути цей робот.

Якщо раніше серед цінителів аніме були практично одні підлітки, дорослі теж почали звертати на нього увагу. Аніме поступово стає все більш популярним, а реалізація героїв тільки може вражати. Робот в цьому стилі ймовірно стане відкриттям у світі техно.

Нагадаємо, раніше роботи Boston Dynamics навчилися танцювати: відео.

Американська компанія Boston Dynamics, відома винаходами в області робототехніки, випустила на своєму YouTube відео, на якому робот танцює під композицію Uptown Funk американського музиканта Марка Ронсона, записану за участю співака Бруно Марса.


Як повідомляв портал "Знай.uа" вдівці торжествують: секс-ляльки замінять померлих дружин. 35-річна підприємниця з Бромгроува (Англія), Джейд Стенлі, стверджує, що секс-ляльки - прекрасне втіха для тих, хто втратив свою другу половинку. Бізнес Стенлі процвітає, і тепер вона готова допомогти невтішним удівцям, адже вона здатна створити точну копію для тих, хто втратив свою кохану.


"Знай.uа" писав, Xiaomi Mi 6S: в мережі спливли перші подробиці.