Розробник інді-ігор LazyFlock анонсував гру – "Haunted Paws". Це не просто чергова гра жахів, а мила і моторошна пригода, де гравці можуть стати парочкою цуценят і вирушити дослідити таємничий будинок із привидами.

"Haunted Paws" вийде ексклюзивно на ПК через Steam і ви вже можете додати її до списку бажаного. Гра поєднує в собі атмосферу страху і доброти, що робить її ідеальним вибором для тих, хто шукає щось більш сімейне в Хелловін.

Замість ховатися від монстрів, ви будете боротися зі злими істотами і розкривати загадки, щоб врятувати свого чоловічка.

Що чекає на гравців?

Вони зможуть кастомізувати своїх цуценят, обираючи різні породи та костюми, та поєднуватися з другом для спільного проходження – як у локальному, так і в мережевому кооперативі. Ваша команда цуценят зіткнеться з цілою купою моторошних супротивників, включаючи скелетів та інших зловісних створінь.

Ваше завдання – розкрити секрети проклятого особняка та перемогти темні сили.

Популярні новини зараз

"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід

Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів

Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Показати ще

У "Haunted Paws" будуть унікальні ігрові механіки: винюхування слідів, розкопування предметів для квестів і навіть можливість залишати "подарунки" для ворогів, щоб їх заплутати. Змішуйте головоломки з елементами стелсу та пригоди, і у вас вийде справді оригінальний та забавний ігровий процес.

З наближенням Хелловіну "Haunted Paws" пропонує ідеальний баланс чарівних жахів для всіх, хто не готовий до занадто похмурих ігор.

Нагадаємо, Еpic Games Store запускає хеллоуїнський розпродаж на найстрашніші ігри цієї осені

Раніше ми писали, врятуй світ від стародавнього зла: Sony ненароком розкрила дату виходу "Lego Horizon Adventures"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Сult of the Lamb за пару днів злетіла на 6-е місце у світовому чарті Steam: у чому її "крутість"