У п'ятницю, 18 жовтня, відомий польський письменник Анджей Сапковський поділився чудовою новиною для всіх шанувальників "Відьмака": нова книга вийде у Польщі 1 грудня 2024 року. Це справжня знахідка для всіх фанатів, бо давно не було свіжих історій про пригоди Геральта з Рівії.

Згідно з інформацією від журналу Nowa Fantastyka, у наступному номері, який вийде 22 листопада, можна буде прочитати перший розділ цієї довгоочікуваної книги. Поки що, на жаль, немає даних про дату виходу в інших країнах, і назва книги залишається під завісою таємниці.

"Відьмак"

В інтерв'ю виданню Gry Online Сапковський пояснив, чому так багато секретів довкола нового твору.

"Я б не робив з цього таємниці, але мій видавець категорично не хоче, щоб я говорив про це більше з маркетингових міркувань, тому те, що я можу і не можу сказати, заборонено ембарго", – сказав він.

Популярні новини зараз

До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка

Показати ще

Нагадуємо, що серія "Відьмак" розповідає про Геральта, мутанта і мисливця на чудовиськ, і вперше вийшла 1986 року. Останній роман був опублікований в 2013 році, і ось, через стільки часу, на нас чекає новий розділ цього захоплюючого всесвіту.

Очікується, що в 2025 році книга буде перекладена кількома іноземними мовами, так що у шанувальників по всьому світу буде можливість насолодитися новими пригодами Відьмака.

Читайте також, "Гострі картузи" вже в процесі: що відомо про каст і сюжет

Раніше ми писали про дату виходу і трейлер "Відьмак: Сирени глибин": Геральт і Лютик у пошуках кохання серед русалок

Крім того, Знай.ua повідомляв, Стів – монстр? Mojang анонсувала оновлення в Minecraft з новим біомом та мобом, моторошні кадри