У світі ігор знову шум – The Precinct, нова пісочниця, натхненна культовою серією Grand Theft Auto, стала дуже популярною на Steam. Демоверсію гри завантажили понад 100 000 разів, і відгуки б'ють рекорди.

Що такого незвичайного у The Precinct? На відміну від традиційних ігор, де ви зазвичай граєте за лиходія, тут ви в ролі поліцейського.

Дія розгортається у вигаданому місті Аверно у 1980-х роках. Головний герой – новобранець Нік Орделл-молодший, котрий намагається розібратися у загадковому вбивстві свого батька. По дорозі вам доведеться зіткнутися з різними злочинами, від дрібних порушень до великих пограбувань та наркоторгівлі.

Гра пропонує цікаві фішки, наприклад, можливість викликати підкріплення під час перестрілок.

Розробники з Fallen Tree Games порадували геймерів тим, що демоверсія, представлена ​​на Steam Next Fest, швидко здобула популярність. 97% позитивних відгуків підтверджують, що гравцям подобається атмосфера, що нагадує старі добрі GTA до третьої частини, а також стильна естетика 80-х та динамічні поліцейські погоні.

Популярні новини зараз

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Перші снігопади: українців попередили про погоду

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

На даний момент The Precinct не має офіційної дати релізу, але розробники планують випустити гру у четвертому кварталі 2024 року на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Геймери, які чекають на GTA 6, можуть із задоволенням випробувати The Precinct в очікуванні нового великого релізу від Rockstar.

А якщо чекати не хочеться, є безліч інших ігор, натхненних GTA, наприклад, Sleeping Dogs та трилогія Mafia. Хоча клони GTA вже не такі популярні, як у нульових, вони все одно здатні подарувати гарні ігрові моменти.

Раніше ми писали про Vаmpire Syndicate: гангстери та кіберпанк з відкритим світом та складним прокачуванням, реліз "жорсткою" RPG

Вам варто дізнатися, з виходом GTA 6 ігри можуть подорожчати: очікуваний стрибок цін

Читайте також, в Україні створили симулятор піратського життя Corsairs Legacy, пригоди вже чекають