Steam організував черговий фестиваль, але цього разу він присвячений покроковим RPG, які мають на меті захопити ваш вільний час. До 7 жовтня можна "урвати" ігри зі знижками, і йдеться про тайтли на десятки годин.

Майже кожна гра у списку має щось від RPG, але фестиваль охоплює багато різних жанрів.

Ось кілька топових ігор, які можна забрати прямо зараз:

XCOM 2 – це сучасна класика серед покрокових стратегій, і зараз вона продається зі знижкою 95%. За $3 можна зібрати свою команду мисливців на інопланетян, і так, вони будуть вам дорогі... доки не загинуть в одному з жорстоких боїв.

XCOM 2 / фото: Steam

Marvel's Midnight Suns – якщо ви ще не встигли зіграти в цю карткову RPG про супергероїв, зараз слушний момент. Гра отримала знижку 75%, і тепер коштує лише $15.

Популярні новини зараз

Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Marvel’s Midnight Suns / фото: Steam

Persona 4 Golden – ідеальний варіант для тих, хто чекає на вихід Metaphor: ReFantazio. Найкраща частина культової серії Persona за ціною $12 – це 40% знижки.

Persona 4 Golden / фото: Steam

Любителям всесвіту Warhammer теж є чим зайнятися. Warhammer 40,000: Mechanicus зараз продається за $9.

Ще одна варта уваги гра – Battletech. Тут ви очолите загін найманців на величезному хутрі в розпал космічної громадянської війни. Нині вона коштує $10. Ну і якщо вам мало хутр, зацініть Into the Breach за $7.49 – кожен бій тут як крута головоломка.

Battletech / фото: Steam

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що класика жаху повертається: всі відомі деталі ремейка Until Dawn на PS5 і ПК

Вам варто дізнатися про анонс зухвалого PvP-екшену на вісім, де морські піхотинці грають проти руки Бога: врятуйте свою душу

Читайте також, нова MMORPG від творців легендарної Lineage вже у відкритому доступі: для стримерів та їх глядачів – нагороди