На останній State of Play Sony і студія Sucker Punch зробили хвилююче оголошення: ви гратимете в Ghost of Yōtei – продовження пригодницького бойовика Ghost of Tsushima, який перенесе нас у 1603 рік. Головна героїня гри – Ацу, мисливця за головами, яку озвучить талановита актриса та провідна Еріка Ішиї.

Але ось що цікаво: у соцмережах користувачі помітили, що Еріка активно збирала донати для України під час повномасштабної війни. У день, коли росія вторглася в країну, вона закликала своїх передплатників не прокручувати новини в безкінечному потоці, а краще розслабитись, випити води та підтримати українські благодійні фонди.

Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х

А через тиждень після цього вона влаштувала розпродаж свого мерчу, спрямувавши весь прибуток на допомогу Україні.

Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х

Популярні новини зараз

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Тепер про саму гру. Це буде перша розробка студії, створена спеціально для PlayStation 5. Sony навіть планує перетворити Ghost of Tsushima на масштабну франшизу. Наприклад, з 2021 року у розробці знаходиться кіноадаптація під керівництвом Чеда Стахельскі, який зняв фільми про Джона Віка.

Також на нас чекають кілька спін-офів, так що в майбутньому фанати франшизи точно не нудьгують.

Сюжет Yōtei перенесе нас на землі навколо гори Йотей у самому серці регіону Едзо, сучасне Хоккайдо, понад 300 років після подій першої гри. Чекаємо на реліз у 2025 році на PlayStation 5!

Раніше стало відомо про те, що пригоди Ghost of Tsushima отримали продовження: геймери "проскочать" відразу три століття

Вам буде цікаво дізнатися, нова екшен-RPG від HoYoverse тільки-но вийшла, а вже зібрала 50 мільйонів гравців

Читайте також: одна з найкращих ігор 2024 року "Prince of Persia" нарешті виходить у Steam