Іноді переглядаєш нові ігри на Steam, і назва просто змушує зупинитися та перепитати себе: "Серйозно?" Так ось, Marines Vs God – це одна з таких ігор.

Вона являє собою PvP-екшен на вісім гравців, де сім грають за морпіхів, що борються від третьої особи, а один керує величезною божественною рукою з видом зверху, намагаючись перешкодити їх місії.

Опис гри на Steam говорить голосно та ясно:

"Поставте свою душу на карту і випробувайте силу природного відбору в епічній битві з Богом".

Marines Vs God / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

У кожній місії група морпіхів висаджується на планеті, яка невдовзі вибухне, знищивши Бога. І тут виникає логічне питання – навіщо божеству заважати людям, якщо його кінець неминучий?

Гравець, що грає за Бога, вибирає здібності зі списку в стилі побудови колоди, де представлені різні вміння, починаючи від Гімну вимирання та Псі-шторму, і закінчуючи закликом отруйного дракона чи створення фальшивих припасів, щоб заплутати морпіхів. Бог може вибрати до семи здібностей на матч, що додає різноманітності до ігрового процесу.

Найцікавіше – можна не лише грати за класичних богів на кшталт Зевса, але й вибрати незвичайніших персонажів, таких як Некромант, Демонолог або навіть зірку TikTok.

Реліз гри запланований на 2025 рік, і незабаром вийде демо-версія з однією карткою. Це може виявитися як несподіваним хітом, так і кумедним експериментом. Але одне точно – грати буде весело. Бачити, як морпіхи стріляють у гігантське обличчя Бога, а потім спостерігати за цим із божественної точки зору, явно викличе сміх.

А ми нагадуємо, що ділимося іграми по-новому: Steam оновив систему Family Sharing з несподіваними умовами

Раніше стало відомо, що GTA 5 нарешті отримала "античит": що чекає на гравців після 9 років очікувань

Крім того, Знай.ua повідомляв, геймери з розчаруванням зустріли реліз "God of War: Ragnarok" на ПК: пограти зможуть не всі