Гра Warhammer 40,000: Space Marine 2 має вийти 9 вересня, і хоча фанати вже з нетерпінням чекають на цей день, розробники з Saber Interactive явно налаштовані на довгий розвиток проекту. Вони вже представили свій "план битви" на перший рік, який обіцяє чотири сезони додаткового контенту, здатного утримати інтерес гравців до 2025 року.

Сезонна перепустка, яку можна отримати у виданнях Gold та Ultra, була створена, щоб зробити персонажів гравців ще більш унікальними. Але що цікаво, багато новинок та покращень, таких як зброя, ігрові режими та карти, будуть додані безкоштовно для всіх гравців через патчі.

Це означає, що навіть якщо ви не купили преміум-видання, у вас все одно буде доступ до всіх основних нововведень.

Перший сезон буде зосереджений на швидкому реагуванні на відгуки гравців та виправленні помилок. Розробники додадуть деякі обіцяні функції, такі як підтримка надшироких дисплеїв та можливість створення закритих PvE-лобі. Це має зайняти трохи часу, оскільки вже з жовтня розпочнеться другий сезон, який принесе новий контент.

Другий сезон і надалі

У другому сезоні гравці отримають нову карту, новий тип ворогів та зброю, складніший рівень гри, а також безліч інших покращень. Власники сезонної перепустки отримають додаткові косметичні предмети, пов'язані з главою Dark Angels.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Що далі? Буде ще більше місій, режимів, арен та зброї, але точні деталі поки що тримаються в секреті. У майбутньому розробники планують регулярно ділитися новинами через новий центр спільноти Focus Together, де гравці зможуть спілкуватися, ділитися відгуками та пропонувати свої ідеї.

Чому варто чекати?

Хоча Space Marine 2 не справив великого враження у 2023 році, річна затримка пішла грі на користь. Нещодавній попередній перегляд показав, що гра стала ще більш вибуховою, похмурою та захоплюючою. Все це обіцяє фанатам Warhammer масу задоволення та веселощів.

Тож запуск гри – це лише початок. Розробники готові радувати нас новими сюрпризами протягом усього року та навіть довше!

Раніше стало відомо про те, що італійський геній створив танк для гри в World of Tanks: реальна віддача, дим і пил прямо у вашому гаражі

Вам буде цікаво дізнатися про культові українські ігри, в які залипнете надовго: екшен-RPG і навіть роль за психопата

Читайте також: учені впевнені, що грати на приставці - корисно, а ще консолі роблять людей щасливими