Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Популярний у соціальних мережах американський журналіст Джефф Грабб розкрив нові подробиці щодо планів компанії Sony на PlayStation 5 Pro.

Так, під час виступу на шоу "Game Mess Mornings" Грабб поділився інформацією зі своїх джерел, хоча й зазначив, що ці деталі ще не були офіційно підтверджені компанією Sony.

PlayStation 5 Pro, скріншот: YouTube

Грабб повідомив, що ігровий підрозділ компанії Sony готується до запуску довгоочікуваної PS5 Pro до кінця 2024 року. Журналіст неодноразово згадував це під час свого виступу на шоу Game Mess Mornings, висловлюючи впевненість у достовірності інформації, наданої його джерелами.

Хоча Грабб упевнений у термінах виходу PS5 Pro, він залишається невпевненим у тому, чи Sony покаже консоль під час презентації State of Play, запланованої на кінець вересня 2024 року. Він припустив, що Sony може зробити вибір на користь окремого заходу, присвяченого PS5 Pro, але він не має точної інформації про такий варіант розвитку подій.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Слід зазначити, що заява Грабба збігається з попередніми спекуляціями та припущеннями журналіста Тома Гендерсона, який також посилався на інсайдерські джерела про плани Sony щодо потужнішої ітерації PlayStation 5.

Раніше Гендерсон поділився ключовими специфікаціями майбутньої консолі, що ще більше підігріло очікування серед ігрових ентузіастів.

PlayStation 5 Pro, скріншот: YouTube

Попередні характеристики PS5 Pro:

Процесор: 8 ядер, 16 потоків, Zen 2, частота 3,5/3,8 ГГц

Графічний процесор: RNDA 3, 60 обчислювальних блоків

TFLOPs/частота GPU: 33,5 терафлопса, 2,18 ГГц

Пам'ять GDDR6: 16 ГБ, 18 Гбіт/с

Розрядність та пропускна спроможність пам'яті: 256-біт, 576 ГБ/c

Пам'ять для ігор: 13,7 ГБ

Спекуляції щодо потужнішої версії PS 5 ведуться ще з часів виходу оригінальної консолі. Sony дотримувалася схожої стратегії кожної своєї консолі.

Ігрове співтовариство давно чекає на офіційне підтвердження від Sony по PS5 Pro, а обговорення про те, які нові функції та поліпшення запропонує оновлена ​​консоль, все більше зростають.

Нагадаємо, Call of Duty: Black Ops 6 та Borderlands 4: нові деталі гарячих новинок.

Раніше повідомлялося, що вчені впевнені, що грати на приставці - корисно, а ще консолі роблять людей щасливими.

Також, всі втомилися чекати: геймерам відповіли, коли почнуть збирати Nintendo Switch 2.