На презентації Gamescom ONL 2024 геймерів порадували свіжими новинами про дві довгоочікувані ігри. Перша їх – Call of Duty: Black Ops 6.

У новому трейлері показали одну з місій сюжетного режиму під назвою Most Wanted. У цій місії спецназівці раптово вторгаються на важливий захід у США, і розпочинається справжня кінематографічна м'ясорубка: перестрілки, вибухи та видовищні сцени на кожному кроці.

Call of Duty: Black Ops 6 / фото: скриншот Youtube

Дія нової частини розгортається на початку 90-х, одразу після закінчення Холодної війни. Сюжет торкнеться важливих історичних подій, таких як розпад СРСР і війну в Перській затоці. Головним героєм знову стане легендарний Френк Вудс, якого фанати вже добре знають з попередніх ігор серії.

Реліз гри намічено на 25 жовтня 2024 року, і вона вийде на всіх популярних платформах, включаючи PlayStation 4 і 5, Xbox One та Series X|S, а також на ПК.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Також був представлений короткий трейлер Borderlands 4. Хоча він був досить загадковим, з нього стало ясно, що дія може розгортатися на новій планеті, що світиться дивним фіолетовим світлом. Можливо, це не звична Пандора, а щось нове.

У трейлері також показана вогненна куля, яка утворює кратер на поверхні планети, в якій лежить знайома всім фанатам маска Borderlands – так що очікується повернення старих ворогів.

Запуск Borderlands 4 запланований на 2025 рік, але точна дата наразі невідома. Видавець 2K Games пообіцяв, що гравці знову вирушать у пошуки інопланетних скарбів та знищуватимуть усе на своєму шляху.

Франшиза вже розійшлася тиражем понад 87 мільйонів копій, і розробники обіцяють, що 2025 стане по-справжньому знаменним для 2K і Gearbox Entertainment.

Нагадаємо, "Біжи, або...": тисячі геймерів вже затестили потенційний хіт від Valve "Deadlock"

Раніше ми писали про те, що стимпанк-фентезі у жанрі "survival" Nightingale струсить гравців новими унікальними світами

Крім того, Знай.ua повідомляв, чемпіони, відгукніться: в Японії пройде кіберспортивний турнір, де потрібно буде добре поспати