Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, у соціальних мережах завірусилася інформація, яка дозволяє думати, що одна із забутих відеоігор Rockstar незабаром може отримати оновлену версію для сучасних консолей.

Коли рядовий геймер чує Rockstar – у голові з'являються GTA та Red Dead Redemption. Але олдскульні фанати віртуальних розваг пам'ятають такий проект як Bully – незаслужено забутий діамант у портфоліо знаменитої студії.

Про це стало відомо завдяки свіжій інформації на порталі gamerant.

Bully, скріншот: YouTube

Bully - це якась "шкільна" версія GTA, яка свого часу дуже припала до смаку критикам і гравцям, але мала деякі проблеми зі сприйняттям з боку людей далеких від ігрової культури.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Згідно з нещодавно опублікованими нормативними документами, Bully може повернутися на геймерські екрани.

Випущена для PS2 у 2006 році, через два роки іграшка отримала покращену версію під назвою Scholarship Edition, яка вийшла на Wii, Xbox 360 та ПК. Нарешті у 2016 році гра з'явилася навіть у iOS App Store та Google Play Store.

Bully, скріншот: YouTube

Тепер на горизонті може бути ще одне видання гри, оскільки Bully отримала кілька нових вікових класифікацій у Тайвані. Йдеться про версії гри для PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X/S.

Bully, скріншот: YouTube

Хоча поява цих рейтингів може означати, що Rockstar працює над осучасненням гри, на жаль для фанатів, це не єдине можливе пояснення.

Справа в тому, що нещодавно компанія додала Bully до своєї підписки GTA+, яка доступна на перерахованих консолях. Цей крок міг спричинити необхідність оновити вікову класифікацію гри.

Нагадаємо, вся серія Far Cry йде зараз зі знижкою на Steam: найвигідніші пропозиції.

Раніше повідомлялося, хто заробляє більше на YouTube? Рекордні доходи українських блогерів.

Також, навіщо потрібний режим Бога в Windows і як його включити для контролю над комп'ютером.