Фанати Kingdom Come: Deliverance 2, схоже, зіткнулися з розчаруванням: довгоочікуваний реліз гри, який був запланований на 2024 рік, тепер перенесений на 11 лютого 2025 року.

Ця інформація просочилася через сайти великих рітейлерів, таких як Best Buy та Walmart, хоча офіційного підтвердження від розробників поки не надходило.

Однак є підстави вважати, що студія Warhorse Studios може оголосити про перенесення на презентацію Opening Night Live, яка відбудеться 20 серпня 2024 року.

Kingdom Come: Deliverance / фото: скриншот Youtube

Перша частина Kingdom Come: Deliverance, випущена в 2018 році, стала справжнім хітом завдяки унікальному підходу до жанру RPG. Гра занурювала гравців у реалістичну середньовічну атмосферу, де кожна дія мала значення, а сюжет був насичений історичними деталями та моральними дилемами.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Цей підхід залучив безліч шанувальників у всьому світі, які оцінили увагу до деталей та нелінійність ігрового процесу.

Kingdom Come: Deliverance 2 обіцяє не лише продовжити історію, а й сильно розширити світ гри, запропонувавши ще більше можливостей для дослідження та взаємодії. Розробники з Warhorse Studios заявляли, що нова гра буде ще глибшою та деталізованішою, ніж її попередниця.

Вони активно працювали над покращенням механік, щоб зробити ігровий процес ще більш захоплюючим та різноманітним.

Kingdom Come: Deliverance / фото: скриншот Youtube

На заході Opening Night Live буде представлено геймплейний трейлер, а 21 серпня вийде 20-хвилинне відео з ігровим процесом. Того ж дня у мережі з'являться огляди журналістів на грабельне демо. А до 25 серпня на Gamescom 2024 демоверсію Kingdom Come 2 зможуть випробувати усі охочі.

Поки що залишається тільки чекати на офіційне підтвердження і сподіватися, що Kingdom Come: Deliverance 2 стане гідним продовженням першої частини, і розширить межі того, що можливо в реалістичних RPG.

А ми нагадуємо про вибуховий "апдейт" для Payday 3: свіжі елементи геймплею та нове безкоштовне пограбування

Раніше стало відомо про новий шутер "Son and Bone": рознесіть динозаврів на шматки - ні часу, ні перезарядки

Крім того, Знай.ua повідомляв, Harry Potter: Quidditch Champions тицьнула "носом" Джоан Роулінг і нарешті отримала дату релізу