Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити вільний час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що консоль наступного покоління від Nintendo Switch 2 слід очікувати не раніше квітня 2025 року.

Ця інформація з'явилася на тлі спекуляцій та очікувань, пов'язаних зі старінням Nintendo Switch, що знаходиться на ринку вже сім років.

Цикли випуску основних ігрових консолей зазвичай синхронізовані з конкурентних причин, повідомляють інсайдери у соціальних мережах.

Нова консоль Switch 2. Фото: nintendo.com

Як наслідок, Nintendo Switch вже починає демонструвати свій поважний вік, зрештою, як і її старші аналоги.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

За словами Кріса Дрінга, керівника GamesIndustry.biz, який поділився інформацією у своєму подкасті, розробники отримали вказівки від Nintendo про те, що консоль наступного покоління не з'явиться як мінімум до квітня 2025 року.

Коли це вже станеться?

Раніше у травні Nintendo оголосила, що ігрова консоль наступного покоління буде представлена ​​протягом поточного фінансового року, що закінчується 31 березня 2025 року. Однак Дрінг уточнив, що жоден із розробників, з якими він спілкувався, не очікує на вихід нової консолі цього фінансового року.

Nintendo порадила своїм партнерам не очікувати на вихід нової консолі до кінця цього фінансового року, орієнтуючись на реліз у квітні або травні 2025 року.

Nintendo Switch

Nintendo Switch, представлений у березні 2017 року. Зараз це найбільш довгоживуча консоль у лінійці компанії. На кінець червня Nintendo продала 143,42 мільйона одиниць Switch.

У першому кварталі цього року було продано 13,5 мільйонів одиниць, і компанія має намір продати ще 13,5 мільйона консолей до кінця цього фінансового року. Якщо цієї мети буде досягнуто, Nintendo Switch може випередити PlayStation 2 від Sony і стати найпопулярнішою ігровою консоллю в історії.

Нагадаємо, традиції буде збережено: геймерам назвали точну дату презентації Civilization VII.

Раніше повідомлялося, ремайстер зомбі-слешера з чирлідеркою на бензопилі виходить у вересні: нудьгувати не доведеться.

Також, новий DLC для Mortal Kombat 1 отримав дату виходу – цінник досить кусачий.