Раніше цього місяця шанувальники Hearthstone були неприємно здивовані новиною про те, що новий додаток Perils in Paradise не матиме свого унікального ігрового поля. Багато гравців почали пророкувати кінець гри, згадавши, як Blizzard згорнула Heroes of the Storm.

Розробники з Blizzard швидко відреагували на ці побоювання. Вони запевнили, що Hearthstone не вмирає. Натомість Blizzard трохи змінює підхід до оновлень гри, переміщуючи ресурси всередині Hearthstone, наприклад, на персоналізацію гравців, а не на інші проекти.

Hearthstone / фото: Battle.net

Виконавчий продюсер Hearthstone, Натан Лайонс-Сміт, пообіцяв, що в майбутньому команда заздалегідь інформуватиме гравців про подібні зміни і ділиться інформацією про те, над чим вони працюють.

Лайонс-Сміт також розповів про плани на майбутнє Hearthstone:

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

"Ми займаємося серйозними дослідженнями та розробками, щоб гра залишалася актуальною ще як мінімум десятиліття. Хоча ми поки не можемо розповісти деталі, я хочу, щоб ви знали: ми віддані Hearthstone таким, яким ви його знаєте".

Hearthstone / фото: скриншот Youtube

Він визнав, що за останні 18 місяців були внесені зміни, які не відповідали очікуванням гравців, і пообіцяв бути більш відкритими та активно ділитися інформацією про майбутні зміни.

Більшість змін стосуватимуться налаштування ігрового процесу, а не лише косметичних оновлень. Лайонс-Сміт сказав, що в майбутньому плануються значні зміни, такі як додавання нових карт та режимів гри.

Читайте також про D iablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC

Раніше ми писали, думки про Стародавній Рим стануть реальністю: Ubisoft розкрили подробиці Anno 117: Pax Romana

Також наш портал повідомляв, таких би на "Укрпошту": мод для Death Stranding робить із гри справжній симулятор доставки