Виробники смартфонів почали пропонувати корпуси для смартфонів із "еко-шкіри".

З недавніх пір тренд набирає ще покриття корпусу з еко-шкіри. Однак ті, хто вже повівся на префікс "еко", тепер рекомендує триматися від таких якнайдалі.

Смартфони з екошкіри. Фото: з соцмереж

За фактом "еко-шкіра" - той самий дешевий пластик, поверх якого натягують силіконову плівку з текстурою, що нагадує справжню шкіру. Поки покриття нове, виглядає воно непогано, але чим довше експлуатується пристрій, тим гірше. Еко-шкіра починає облазити, оголюючи пластик, і виглядає це просто огидно.

Результат можна побачити на фотографіях. Так виглядатиме смартфон, покритий еко-шкірою, через 1-2 роки експлуатації. Що дивно, компанії просувають подібний тип покриття не лише у бюджетних смартфонах, а й у флагманах. Наприклад, у Xiaomi 13 Ultra та Vivo X90 Pro+.

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Показати ще

Смартфони з екошкіри. Фото: з соцмереж

Можливо, це просто ще один хитрий спосіб змусити споживача частіше міняти смартфони. Але вже не через повільну роботу системи чи погіршення автономності, а просто через вбитий зовнішній вигляд.

Нагадаємо, що стали відомі деталі iPhone 16 та iPhone 16 Pro: здивують швидкістю зарядки.

Раніше ми повідомляли, що якщо вимикаєте так ноутбук , готуйте гроші на ремонт: як не зіпсувати комп'ютер.

Також стало відомо, що одна непомітна функція "з'їдає" зарядку смартфона в 5 разів швидше за звичайний. Цю функцію багато хто вважає корисною, не знаючи про те, як зарядка смартфона на неї реагує.