Студія Minakata Dynamics, відома за грою Railgrade, анонсувала свій новий проект – Whiskerwood. Ця гра є унікальним симулятором будівництва міст і складного виробничого ланцюжка, де гравцям належить керувати колонією мишей під керівництвом їхніх котячих повелителів.

У Whiskerwood гравцям належить взяти на себе роль управителя мишачої колонії, де маленькі трудяги, відомі як "Вуса", виконують накази своїх котячих господарів, які називаються "Кігтями".

Whiskerwood / фото: скриншот Youtube

Завдання гравців – створити та підтримувати процвітаючу колонію, задовольняючи потреби обох сторін. Гравцям потрібно буде будувати фабрики, розвивати інфраструктуру та удосконалювати виробничі лінії , щоб догодити Кігтям та забезпечити мишам гідні умови для роботи та життя.

"Зрештою ви служите двом панам, - кажуть розробники. – Пазурі хочуть видобутку ресурсів. Вуса хочуть трохи відпочинку наприкінці дня – вони не можуть жити лише обіцянками свободи".

Популярні новини зараз

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Ігровий процес вимагає балансувати між бажаннями ваших котячих босів та потребами робітників-мишей. Наприклад, дерева у новому світлі можна перетворити на прибуткові пиломатеріали, але вони також потрібні для будівництва будинків для мишей.

Політики, які роблять мишей щасливішими, наприклад, скорочення робочого часу, не сподобаються котам.

У грі представлено близько 50 різних товарів, що представляють потреби мишей, їх промислові можливості та бажання кішок. Це дає безліч можливостей для розвитку сюжету, але якщо не стежити за балансом, миші помиратимуть натовпами.

Whiskerwood / фото: скриншот Youtube

Крім того, що потрібно зробити господарів щасливими, а робітників – живими та (в основному) здоровими, Whiskerwood обіцяє складну систему будівництва та управління містом, яка набагато глибша, ніж можна подумати, дивлячись на милих мишок на екрані.

Новин про дату релізу поки немає, але Ви можете стежити за грою у Steam або додати до "Списку бажань".

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що до виходу готується новий RPG-хіт у жанрі кіберпанку: що відомо про Sky Dust

Вам буде цікаво дізнатися, кооп-ігри все більше захоплюють Steam: добірка найцікавіших

Steam спростив запис проходження ігор: як працює нова функція