Китайський ігровий гігант Perfect World нещодавно представив свою нову рольову гру з відкритим світом під назвою Neverness to Everness. Цікаво, що ця гра змішала у собі елементи з Grand Theft Auto та Genshin Impact. Вона буде доступна на ПК, консолях та мобільних пристроях.

Perfect World, відома своїми популярними MMORPG та мобільними іграми, такими як Perfect World та Jade Dynasty, анонсувала Neverness to Everness 16 липня.

Гра розробляється студією Hotta Studio, яка також створила Tower of Fantasy, та використовує потужний Unreal Engine 5. Це означає, що гравці можуть очікувати на приголомшливу графіку з підтримкою сучасних технологій, таких як Nvidia DLSS і трасування променів.

Neverness to Everness / фото: скриншот

Neverness to Everness / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

У Neverness to Everness Ви потрапите до надприродного міського світу, де можна досліджувати величезні відкриті простори, виконувати квести та боротися з ворогами.

У грі буде безліч колекційних предметів та квестів, а також можливість займатися різними видами діяльності, як, наприклад, прикрашення будинку чи модифікація спортивних автомобілів. Також можна буде брати участь у перегонах та керувати бізнесом.

Особливості гри вже викликали порівняння з Genshin Impact, особливо через аніме-стиль та велику кількість персонажів. Це може означати, що гра матиме гача-механіки, які дозволяють гравцям збирати різних героїв. Neverness to Everness буде безкоштовною, а попередня реєстрація вже доступна на офіційному сайті Perfect World.

Neverness to Everness / фото: скриншот Youtube

Neverness to Everness / фото: скриншот Youtube

Хоча точну дату релізу гри поки не оголошено, Perfect World планує поділитися додатковою інформацією у вересні 2024 року. Поки невідомо, чи буде гра мати розраховані на багато користувачів елементи, але все вказує на те, що вона буде орієнтована на одного гравця.

А ми нагадуємо, очікування виправдане: відомі подробиці третьої частини Bleach: Thousand Year Blood War

Крім того, ми писали, за легендарною грою Ghost of Tsushima хочуть зняти фільм

Фанати Fallout збирають гроші на обличчя містера Хауса на Сфері в Лас-Вегасі: від фото можна "намочити штани"