На Pokemon GO Fest 2024 у Мадриді сталося щось: п'ять пар вирішили побратися прямо на заході із фразою "Я вибираю тебе". Деякі з них познайомилися завдяки грі, яка з 2016 року поєднує людей по всьому світу.

Незважаючи на те, що фестиваль проходив у Японії, Іспанії, США та інших країнах, всі пропозиції були зроблені саме в Мадриді з 14 по 16 червня. Кожна пропозиція завершилася щасливою "так".

Pokemon GO / фото: офіційний сайт

Розробник гри, Niantic, заздалегідь запитав, чи планує хтось із тренерів зробити пропозицію, оскільки це не рідкість для великих заходів Pokemon GO. П'ять фанатів повідомили про свої плани, і їх запросили зробити пропозиції на зустрічі з Пікачу та Іві, де вони могли сфотографувати цей момент з улюбленими талісманами франшизи.

Наприклад, Мартіна і Шон, які більшу частину своїх восьмирічних відносин провели на відстані, нарешті змогли бути разом, коли Шон переїхав до Барселони.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

"Це був якраз слушний час", – сказала Мартіна.

"Гра допомогла нам відкрити для себе нові місця та познайомитися з іншими місцевими гравцями, які стали важливою частиною нашого життя."

Pokemon GO / фото: офіційний сайт

Джоріс та Луїза теж не пропустили шанс. Джоріс не планував пропозицію так швидко, але, побачивши можливість від Niantic, вирішив, що зараз саме час. А пара Ана та Деніел, які познайомилися у 2018 році, тепер виховують трирічну доньку.

"Зрештою, Pokemon Go подарувала мені хорошого хлопця (сподіваюся, чоловіка!), трирічну дочку, безліч друзів у Бенідормі і навіть в інших країнах світу", – сказала Ана.

Фестиваль Pokemon GO Fest 2024 був насиченим, і тепер тренери можуть з нетерпінням чекати на подію Ultra Unlock, яка почнеться 17 липня.

Pokemon GO / фото: офіційний сайт

Якщо 20 глобальних випробувань буде успішно завершено, розпочнеться подія Ultra Unlock Part 2: Strength of Steel, де можна буде зустріти нового блискучого покемона. Частина 3: Mega Raid Day стане великою подією Ultra Unlock для Pokemon GO Fest 2024: Global, де гравці зможуть зустріти рідкісного покемона Shiny.

21 липня проходитиме щомісячний День спільноти Pokemon GO. Якщо тренери розвинуть Еелектрик під час заходу або протягом п'яти годин після нього, вони отримають Еелектррос із новим прийомом "Вольт-перемикач".

День спільноти також запропонує тимчасові бонуси, такі як приманки, пахощі та збільшення частоти появи покемонів.

Нагадаємо, дві пенсіонери вирішили накласти на себе руки в один день: не хотіли стати "зомбі"

Раніше ми писали про те, що він любив її рівно 12 днів, поки не дізнався, що вона чоловік: 26-річний хлопець потрапив у весільну пастку

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Вибачте, щойно двічі переїхав вашу мову машиною": Арагорн заговорив на солов'їному