У світі ігор скоро з'явиться незвичайний хіт під назвою Exhausted Man (Виснажена людина), який самі розробники називають "абсурдним ситкомом". Гра виходить 25 липня на PS5 та PS4.

Розробник гри розповів, що натхнення прийшло від теми геймджему "Енергія скінчилася". Він створив персонажа, який буквально валиться від втоми і може пересуватися лише повзаючи по підлозі.

Публікація скріншоту з цим змученим героєм викликала захоплення користувачів, тому розробник вирішив зробити повноцінну гру з ним.

Exhausted Man / фото: PlayStation.Blog

У грі головний герой не просто лежить на дивані, а має рухатися, незважаючи на свою виснаженість. Для створення рухів героя розробники вивчили, як повзають комахи, та адаптували це у грі. Тіло персонажа, як з'ясувалося, було створено на основі моделі гусениці, що надає йому особливої ​​гнучкості і дозволяє повзати по різних поверхнях.

Популярні новини зараз

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

Протягом гри персонаж має виконувати різні завдання. Після їжі його енергія зростає, і він стає швидшим і сильнішим. Однак, виправлення помилок у грі призводить до зворотного ефекту: герой починає позіхати і виглядає зовсім змученим. Незалежно від рівня енергії головний герой ніколи не встане!

Exhausted Man обіцяє бути забавною та унікальною грою, в якій вам доведеться допомогти бідному сонному герою пережити ніч. Чи готові Ви прийняти виклик і провести виснажену людину через усі труднощі? Дізнаємось вже 25 липня!

Нагадаємо, нова екшен-RPG від HoYoverse тільки вийшла, а вже зібрала 50 мільйонів гравців

Раніше ми писали про те, що дрони "made in Ukraine" поглинають інших світових виробників: витісняють "смертоністю"

Крім того, Знай.ua повідомляв, з 22 роки: нарешті виходить гра-рекордсмен, геймерам вибирати - воїн або жриця