Фанати Witcher 3 можуть радіти: моддери нещодавно випустили новий мод під назвою "Witcher 3 Quests Extended" (W3QE), який додав у гру цілих 15 унікальних квестів.

Цей мод перетворює випадкові події на нові пригоди із завданнями, мітками на карті та цікавими сюжетними поворотами. Квести запускаються в різні моменти і включають різноманітні завдання.

Суть мода полягає в тому, що у Witcher 3 багато дій, які, хоч і можуть призвести до цікавих подій та винагород, часто не відстежуються в ігровому журналі і можуть бути легко втрачені.

W3QE / фото: nexusmods

W3QE перетворив ці випадкові дії на повноцінні квести, додав нові цілі, мітки на карті та описи в журналі, щоб гравець міг ще глибше зануритися в ігровий світ Відьмака.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще

До речі, розробники рекомендують використовувати W3QE з іншими модами, такими як Brothers in Arms, DLC Events та Grammar of the Path, щоб отримати найкращий ігровий досвід.

Як встановити мод

  • Для встановлення мода розпакуйте вміст папок dlcW3QE та modW3QE у відповідні директорії вашої гри Witcher 3.
  • Обов'язково активуйте квести в меню "Ігровий процес" для коректної роботи.
  • Якщо вам потрібно видалити мод, просто видаліть папки dlcW3QE та modW3QE або відключіть квести в меню "Ігровий процес".

W3QE / фото: nexusmods

Цей мод розроблений для останньої версії гри (версія 4.04) та ретельно протестований на цій версії. Можливо, він також працюватиме на інших версіях, включаючи класичну (v1.31/1.32), хоча офіційне тестування на цих версіях не проводилося.

Якщо ви хочете ознайомитися зі списком усіх доступних квестів, перейдіть за посиланням, наданим модераторами.

Тепер гравці можуть глибше занурюватися у світ Геральта з Рівії та насолоджуватися новими випробуваннями в одній із найпопулярніших RPG останніх років.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у фанатів The Witcher 3 - свято: тепер гравці можуть поставити себе замість Геральта

Вам буде цікаво дізнатися, The Witcher 3 готується до офіційного релізу набору модів: хто виявить можливість розширити світ

Читайте на тему: З ельда стане "грабальним" персонажем? Інсайдер виклав ребус із підказкою до нової гри