Цього року Apple готується до масштабної осінньої вибрики нових продуктів, яка обіцяє порадувати всіх фанатів технологій.

iPhone 16 Pro та Pro Max оновляться значно: великі дисплеї до 6,3 та 6,9 дюймів, покращені камери з розширеним зумом та новий чіп A18 Pro для більш глибокого штучного інтелекту.

Також очікуються iPhone 16 та 16 Plus з тим же дизайном, але можливо з новими чіпами A18, та важливою деталлю – апаратною кнопкою для керування камерою.

AirPods 4 / фото: 9To5Mac

AirPods 4 запропонують два варіанти: більш доступну модель та преміальну з підтримкою шумоподавлення та функцією Find My, а AirPods Max 2 перейдуть на зарядку USB-C та отримають функції, характерні для AirPods Pro 2.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Apple Watch Series 10 отримають більші екрани та потужніші чіпи, які відкривають двері для нових функцій здоров'я, таких як датчики для виявлення гіпертонії та апное уві сні.

Apple Watch Series 10 / фото: 9To5Mac

Серед інших очікуваних новинок – MacBook Pro з чіпами M4, оновлені iPad mini та iPad 11-го покоління з покращеними дисплеями та продуктивністю.

Також є чутки про можливе оновлення Mac mini та iMac з чіпами M4 наступного року. Це оновлення готує ґрунт для майбутніх інновацій у галузі обчислювальної техніки та персональних пристроїв.

Нагадаємо, " Та-та-таа" та "бум-бум": тепер у YouTube Music можна знайти пісню, почуту 5 років тому

Раніше ми писали, що з мартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопкових телефонів.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що до ітайці створили унікальний смартфон, але з нього не можна дзвонити: для чого він потрібен