Підготуйтеся до удару стилю: Nike та Bandai Namco об'єдналися для випуску двох унікальних пар кросівок Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist, натхнених легендарними персонажами Кадзує Місімою та Джином Казамою.

Цей колаборативний проект відзначає 30-річчя Tekken та випуск останньої частини Tekken 8, яка цього року завоювала увагу завдяки своїй графіці та ігровому процесу.

Tekken 8 x Air Foamposite One Fist / фото: Game Rant

Вихідний Tekken, який змінив поняття про 3D-файтинги в середині 90-х, надихнув створення цього унікального взуття. Стильні кросівки будуть доступні для покупки у вересні через Nike, SNKRS та вибрані роздрібні магазини.

Пари Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist матимуть дизайн з елементами крокодилової шкіри, символом Tekken 8 на язичці та написом "Кулак" на підошві, відображаючи характер та стиль персонажів.

Популярні новини зараз

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Tekken 8 x Air Foamposite One Fist / фото: Game Rant

Цей незвичайний колаборативний проект об'єднав світи моди та ігор, відбиваючи багаторічну історію та популярність серії Tekken. Фанати та поціновувачі стилю з нетерпінням чекають на можливість забрати частинку світу Tekken із собою на вулиці цієї осені.

Кросівки Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist будуть доступні у чоловічих розмірах за роздрібною ціною 250 доларів (приблизно 10 187 грн).

Раніше Знай.ua стало відомо, що Black Desert на честь 10-річчя анонсувала новий клас.

Вам варто дізнатися, що C all of Duty об'єднається з Gundam: що чекати від нового кросовера

До ооп-ігри все більше захоплюють Steam: добірка найцікавіших