Три речі в житті неминучі: смерть, податки та зростання цін. Microsoft підтвердила, що ціни на Xbox Game Pass зростуть, але це не єдина зміна – базовий рівень консолі Xbox теж чекає на трансформацію.

Xbox Game Pass – це передплата на ігри від Microsoft, аналогічна Netflix, де за щомісячну плату ви отримуєте доступ до сотень ігор, включаючи новинки від студій Microsoft. До неї входять такі хіти, як Starfield від Bethesda, Halo від 343i, а в майбутньому і новий Call of Duty.

Ігри Xbox / фото: Xbox

Раніше Microsoft перейменувала Xbox Live Gold (платний доступ до розрахованих на багато користувачів ігор преміум-класу) в Xbox Game Pass Core і трохи підвищила ціни. Тепер на нас чекає чергове перейменування та значна зміна базового рівня Xbox Game Pass, а також низка нових цінників.

Ось що потрібно знати:

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще
  • Xbox Game Pass для консолей закриється для нових користувачів. Поточним користувачам дозволять зберегти свої підписки, включаючи ігри першого дня та сотні ігор у попередньому каталозі.
  • Новий Xbox Game Pass "Стандарт" буде доступним для нових користувачів. Він нагадує EA Access та включає старий каталог Xbox, але без ігор першого дня. Вартість складе $14,99 на місяць, включаючи Xbox Live Gold для розрахованої на багато користувачів гри (тепер відомий як Game Pass Core). Він не включатиме хмарні ігри і вийде у вересні.
  • З 12 вересня 2024 року Microsoft дозволить користувачам накопичувати Xbox Game Pass для консолей лише на термін до 13 місяців за допомогою карт передоплати тощо. Якщо у вас вже накопичено понад 13 місяців, це не вплине на вас.
  • Xbox Game Pass Ultimate залишиться без змін за змістом, але його ціна збільшиться до $19,99 на місяць. Він включатиме PC Game Pass, ігри першого дня, сотні ігор з попереднього каталогу та хмарні ігри.
  • PC Game Pass також подорожчає з $9,99 до $11,99 на місяць, продовжуючи пропонувати ігри першого дня.
  • Xbox Game Pass Core (розрахована на багато користувачів гра Xbox Live Gold) отримає щорічне підвищення ціни до $74,99 (з $59,99), але залишиться $9,99 на місяць.

Нові тарифи на Xbox Game Pass / фото: Х

Усі зміни цін є глобальними. Нові ціни набудуть чинності 12 вересня 2024 для користувачів з регулярним виставленням рахунків, так що у вас є час скасувати підписку, якщо вас не влаштовують нові умови.

За даними Microsoft, більшість користувачів вже використовують Xbox Game Pass Ultimate, що включає ігри на консолях Xbox, у хмарі та на ПК з перехресним збереженням та розвитком.

Microsoft приєднується до списку підписних сервісів, таких як Netflix та Spotify, які підвищують ціни. Для тих хто активно грає, Xbox Game Pass Ultimate залишається вигідним, але для інших це може стати причиною переглянути свої щомісячні витрати.

Раніше ми писали про старе в новому світлі: Netflix випустив "Сапер" на Android та iOS

Вам буде цікаво дізнатися, на геймдиректора Microsoft Філа Спенсера скинули атомну бомбу: він знищений – у Fallout 76

Також поспішаємо повідомити, PlayStation 5 обганяє Xbox Series X у продуктивності: розбираємо фокуси консолей