Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Шанувальники третього "Відьмака" будуть просто захоплені. Для всіх бажаючих нещодавно CDPR відкрив REDkit – це інструмент розробки кастомних модів для третього "Відьмака".

Тепер новий мод для Wild Hunt додав не тільки повністю налаштованого головного героя, але й можливість грати за чаклункою, яка має власну квестову лінію, бойову систему та багато іншого.

Розширення функціональності з'явилося у мережі лише кілька днів тому. Мод Custom Player Characters можна завантажити з Nexus Mods. Про це стало відомо завдяки повідомленню ign.com.

REDkit, скріншот: YouTube

Гравці отримують можливість створювати персонажів Відьмака, Відьмачки (комп'ютерна модель якої має нові анімації, засновані на анімаціях Геральта) і Чаклунки, з зовнішнім виглядом, що повністю настроюється, для всіх.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

The Witcher 3, скріншот: X

Для Чаклунки мод вводить цілком новий магічний стиль ведення бою (без використання зброї). Замість того, щоб розмахувати мечами, гравці застосовують заклинання, наприклад, випускають блискавки, викликають торнадо, кидають у ворогів навколишні предмети за допомогою телекінезу і навіть перетворюються на котів.

Здібності поза бою дозволяють створювати портали або запалювати світло в темних місцях. Чаклунка також отримала нову повністю озвучену квестову лінію, яка проведе гравців через ці заклинання, а також навчить їх новим.

Цікаво, що ви можете не тільки створити когось з нуля, а й узяти вже готову модель, яка зустрічається протягом гри – іншого відьмака, когось із NPC чи навіть Йеннефер.

The Witcher 3, скріншот: X

Що відомо про REDkit

Цей мод, як і багато інших, з'явився після виходу REDkit – офіційного інструменту для модифікації The Witcher 3, випущеного CD Projekt у травні 2024 року. Розробник анонсував REDkit у листопаді 2023 року, сказавши, що "він дозволить вам створювати власний досвід у грі, створюючи щось зовсім нове або редагуючи існуючі квести та контент".

До цих пір REDkit використовувався для створення диких та дивакуватих модів, або повернення старих вирізаних сцен та механік. Найцікавішим доповненням сьогодні, мабуть, є додавання скасованої кінцівки, яку відновили за допомогою інструментарію.

Нагадаємо, фанатам "The Witcher 3" подарували свободу: тепер можна міняти гру, як заманеться.

Раніше повідомлялося, відключення цієї функції в смартфоні подарує спокій і збереже роботу акумулятора.

Також, Зельда стане "грабальним" персонажем? Інсайдер виклав ребус із підказкою до нової гри.