Netflix випустив нову версію популярної гри "Сапер" (Minesweeper), тепер доступну для передплатників на Android та iOS. Класична головоломка, відома більшості Microsoft Minesweeper, отримала оновлену графіку і нові режими.

Нова версія Сапера від Netflix зберегла основні елементи оригінальної гри, але додала унікальні особливості. Гравці тепер можуть подорожувати різними рівнями, розташованими на світових аренах, а також виконувати унікальні щоденні завдання.

Minesweeper / фото: Netflix

В описі гри говориться:

"Виконуйте цифри та обережно відкривайте кожну клітинку. Подорожуйте світом, знешкоджуючи підводні міни в цій свіжій версії класичної логічної головоломки".

Популярні новини зараз

Як українцям дізнатися про наявність штрафу від ТЦК, та як його "оскаржити": завдання на 10 днів

Зима без газу та світла: українцям рекомендують підготуватися до непростого опалювального сезону

Українців масово позбавлятимуть водійських прав – нові обмеження торкнуться кожного третього

Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть

Показати ще

Основна мета гри залишається незмінною: гравцям потрібно відзначати прапорцями осередку, що містять міни, і відкривати безпечні поля, орієнтуючись на числові підказки. Однак, у новому режимі "Подорож" ігрове поле змінюється в залежності від локації, що додає різноманітності та інтересу.

Ця версія "Сапера" пропонує гравцям не лише ностальгію, а й нові захоплюючі можливості, що робить класичну гру ще цікавішою.

Нагадаємо, " Тачку на прокачування" воскрес із нульових: Netflix відродив класику

Раніше ми писали про те, що Netflix готується запустити безкоштовний тариф: пощастить не всім глядачам

Крім того, Знай.ua повідомляв, Netflix перейшов межу і показав сцену із "зарядженим болтом" актора: глядачів розбурхало, але влада лютує