Хлопець із Нью-Джерсі настільки захопився своєю фентезійною відеогрою, що обміняв джойстик на молоток та проїхав тисячу миль, щоб напасти на свого ігрового суперника. Едвард Канг, 20 років, був заарештований після того, як увірвався до будинку Закарі Діна у Флориді та напав на нього.

Як повідомляє шериф округу Нассау Біл Ліпер, Канг прилетів із Ньюарку, щоб розібратися з Діном після розбіжностей у грі ArcheAge. У п'ятницю він зупинився в готелі, купив ліхтарик та молоток, а вже в неділю з'явився в будинку Діна у чорному одязі, рукавичках та масці.

Хлопець приїхав, щоб вбити друга за грою молотком / Daily Mail

Дін розповів, що грав у відеоігри, коли вирішив відійти до туалету та побачив Канга з молотком, готового до удару. Закарі почав кричати, що розбудило його вітчима, який викликав поліцію. Вони вдвох зуміли утримати Канга до приїзду правоохоронців. Закарі отримав серйозні, але безпечні для життя травми голови.

На прес-конференції Ліпер сказав, що Канг, коли його запитали, чому він це зробив, відповів, що Дін "погана людина в Інтернеті". Також Канг цікавився, скільки йому дадуть за злом та напад.

Популярні новини зараз

Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Українців очікує подорожчання двох комунальних послуг: кому готуватись до тарифного "нокауту"

Показати ще

Ліпер підсумував: "Мине багато часу, перш ніж містер Канг знову зможе грати у відеоігри".

Цей молоток / фото: Daily Mail

Сім'ї Канг сказав, що їде зустрітися з другом із Інтернету. Зараз він у в'язниці округу Нассау, звинувачений у замаху на вбивство другого ступеня та озброєній крадіжці із зломом. Шериф Ліпер попередив про реальні наслідки онлайн-конфліктів та закликав до обережності та безпеки.

ArcheAge, гра, через яку стався конфлікт, це фентезійна онлайн-гра, де гравці вирушають у пригоди у міфічному світі. Цікаво, що гра незабаром буде закрита для користувачів у Північній Америці через скорочення кількості гравців.

Поспішаємо повідомити, бігав у Skyrim, і перейшов на Legend of Zelda: геймер створив мехкостюм для керування іграми

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що нарешті є шанс на справедливість: геймери подали до суду на Steam за дуже дорогі ігри

Вам варто дізнатися, чи вбив 19 школярів через азарт у Call of Duty: батьки загиблих подали до суду на Activision та Instagram