Коли в Україні почалися регулярні відключення електроенергії, багато людей, особливо ті, хто мешкає в багатоквартирних будинках, зіткнулися з необхідністю придбання зарядних станцій. Ці пристрої, відомі також як "екофлоу", стали затребуваними, тому що не всі мають можливість поставити генератор.

Однак вибір зарядної станції може бути непростим. Від її потужності залежить як ціна, а й те, наскільки вона зможе забезпечити енергією всі необхідні устрою.

Є ризики витратитись на занадто дорогий пристрій, який буде зайвим, або купити надто слабку станцію, яка не впорається з потребами.

Щоб допомогти споживачам зробити правильний вибір, було розроблено калькулятор для зарядних станцій (посилання). Він доступний у соціальних мережах та допомагає розрахувати, яка станція підійде саме Вам.

Наприклад, якщо ви плануєте використовувати станцію для заряджання Wi-Fi роутера, світлодіодної лампи, телевізора та холодильника, калькулятор розрахує мінімальну ємність та необхідну потужність станції.

Популярні новини зараз

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить

В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою

Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном

Показати ще

Як працює калькулятор:

  1. Користувач вибирає пристрої, які планує живити від зарядної станції.
  2. У таблиці вказує потужність кожного пристрою та бажаний час його роботи.
  3. Отримує рекомендації щодо зарядних станцій, які відповідають зазначеним потребам.

Ви просто вказуєте, які пристрої потрібно підключати до станції (наприклад, світильники, телевізор, холодильник) і скільки часу в день вони будуть працювати.

Калькулятор для зарядних станцій / фото: @rewlogan

Калькулятор видасть Вам рекомендації щодо мінімальної потужності та ємності станції, яка покриє ваші потреби. Це допоможе уникнути зайвих витрат і вибрати станцію, яка ідеально відповідатиме вашим потребам в електроенергії в умовах частих відключень.

Однак варто пам'ятати, що калькулятор дає лише приблизні рекомендації і важливо враховувати специфіку кожного пристрою під час планування. Також він пропонує перелік відповідних зарядних станцій на ринку, але не вичерпує всі можливі варіанти.

Калькулятор для зарядних станцій / фото: @rewlogan

Це просто інструмент, який допоможе вам зробити усвідомлений вибір та знайти оптимальне співвідношення ціни та якості для вашої родини чи бізнесу.

Нагадаємо, у країнці у прикордонні тримаються з останніх сил: незважаючи на обстріли, чекають, коли вродять лисички

Раніше ми писали про те, що відсутність світла порушує роботу банків і нерви громадян: як вирішити найчастіші проблеми

Крім того, Знай.ua повідомляв, як використовувати кондиціонер в умовах енергокризи: в обленерго роздали важливі вказівки.