Чутки про Far Cry 7 викликають багато обговорень, особливо інформація про можливе запровадження обмеження часу у грі. Кажуть, що гравцям нададуть лише 72 години на виконання основної мети. Це буде серйозною зміною з огляду на те, що серія завжди славилася своїм відкритим світом і свободою дій.

Нещодавно Ubisoft шукала старшого аніматора геймплея, що, ймовірно, пов'язане з Far Cry 7. Гра розробляється в Ubisoft Montreal і переходить на двигун Snowdrop, що може означати новий етап для серії.

Сюжет буде нелінійним, з акцентом на порятунок сім'ї головного героя в заданий час.

Far Cry 6 / фото: WIRED

Також повідомляється про кастинг акторів для ролей членів багатої сім'ї та прихильників теорій змови, що підкріплює думки про складну інтригуючу гру, на яку так з нетерпінням чекають гравці.

Популярні новини зараз

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Позбавлять прописки без вашого відома – хто ризикує стати "безхатьком"

Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Показати ще

Описи головних персонажів для Far Cry 7 є насиченим міксом різних характерів і мотивацій:

  • Лейла Беннет (25 років) – самопроголошена спадкоємиця імперії Беннеттів, амбітна та ідеалістична. Вона стикається з недооцінкою з боку сім'ї та прагне використовувати багатство для блага суспільства.

  • Дакс Беннетт (40-45 років) – багатий на плейбу з комплексами, що прагне довести свою цінність батькові і перемогти в житті, за всіма масками невдоволений підліток.

  • Брі Беннетт (35-40 років) – самозакохана фанатка здорового способу життя, яка прагне помститися батькові і зцілитися від завданих їй збитків, вічно ревниваючись до своєї зведеної сестри.

  • Крістіан Беннетт (30-35 років) – художник з нестабільними стосунками з сім'єю, який прагне досягти успіху у своєму мистецтві та звільнитися від тягаря минулого.

  • Генрі Беннетт (60-70 років) – ладний патріарх сім'ї, маніпулятивний і амбітний, який бореться за збереження спадщини своєї династії та визнання своєї влади.

  • Кріста Беннетт (19-20 років) – захисниця свого молодшого брата, осиротіла та рішуча, готова жертвувати своїми мріями заради сімейного благополуччя.

  • Іен Дункан (40 років) – провокаційний прихильник теорій змови, який прагне визнання та поваги, на які, на його думку, заслуговує.

  • Джон Маккей (30-40 років) – грубий і егоїстичний одинак, який намагається впоратися зі втратою близьких, мріє про відхід на море і не бажає прив'язуватися.

  • Доктор Сафна Казан (35-50 років) – талановитий лікар із брудним минулим, зосереджений на помсті та ідеалізмі, що вірить у цінність завзятої праці та жертв.

Нагадаємо, Т he Last of Us, "Відьмак" та Fallout тільки початок: за легендарним "STALKER" хочуть зняти серіал

Раніше ми писали про те, що новий шутер від Ubisoft отримає карту, надихну Far Cry

Крім того, Знай.ua повідомляв, вишли трейлер і вимоги ультрареалістичного шутера Bodycam: пропонує неймовірний геймплей