Нещодавно співтовариство фанатів Stardew Valley знову вразило своєю відданістю та різноманітністю. Один із гравців поділився історією про свою 61-річну матір, яка поринула у світ фермерського симулятора настільки глибоко, що провела за грою цілих 1338 годин гри.

Про це стало відомо завдяки публікації на Reddit користувача OhItsJustJosh, який розповів, що його мама не лише грає, а й веде докладні рукописні записи про різні моменти гри – щоб не забути.

Stardew Valley / фото: скриншот Youtube

У її записах книжках можна знайти все: від уподобань та антипатій персонажів до їжі, до рецептів та стратегій розвитку ферми. Фотографії цих записів викликали захоплену реакцію спільноти та отримали понад 4200 "лайків".

Нотатки по Stardew Valley / фото: Reddit

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Stardew Valley вперше побачила світ у 2016 році і з того часу завоювала мільйони сердець завдяки своєму цікавому геймплею та неповторній атмосфері. Ця гра об'єднала гравців різного віку та інтересів.

Матері-геймери, такі як мама OhItsJustJosh, зустрічаються серед гравців вже не вперше, що говорить про різноманітність фанатської бази гри. Наприклад, минулого року інший гравець поділився тим, що його мама награла понад 700 годин у Stardew Valley на Nintendo Switch.

І хоча не всі мами-геймери ведуть такі детальні записи, як мама OhItsJustJosh, спільнота Stardew Valley завжди радіє кожному прояву любові до гри.

Читайте також: світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу в стилі нуар, пропустити - не можна

Раніше ми писали про 20 років гри та 10 років будівництва: геймер у SimCity 4 створив мегаполіс на 50 млн жителів

Мутантів тут не буде: поляки створили симулятор ліквідатора аварії на ЧАЕС