Якщо ви думали, що Wehead GPT – це щось незвичайне, то вам варто звернути увагу на коалу-робота з підтримкою ChatGPT, яку створив користувач Reddit під ніком Spiritual_Aside_7859.

Ця плюшева іграшка працює на платформах Raspberry Pi та Arduino Uno R4, може взаємодіяти з Вами завдяки вбудованому обладнанню, включаючи ультразвуковий датчик, який дозволяє виявляти присутність людей поблизу.

Хоча ідея плюшевої іграшки з інтеграцією ChatGPT звучить мило, міні-OLED-монітор, вставлений в очі коали, робить її зовні схожою на персонажа з гри Five Nights at Freddy's. Перша версія проекту має свої недоліки, але майбутні оновлення обіцяють покращене розпізнавання мови та додавання анімації рота.

Spiritual_Aside_7859 пояснив: "Я хотів, щоб помічник був більш інтерактивним, що можна зробити за допомогою більш ніж одного ультразвукового датчика, але я вирішив, що розпізнавання облич звучить набагато крутіше для робота. Датчик людини у другому відео дозволяє моєму помічнику стежити за кожним моїм рухом , що одночасно моторошно, але в той же час дуже круто".

Популярні новини зараз

Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін

Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу

Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями

ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам

Показати ще

Відео рухів коали можна переглянути за вказаним джерелом.

Докладніше про Wehead GPT

Wehead GPT, у свою чергу, являє собою пристрій вартістю 4950 доларів, оснащений чотирма дисплеями, які створюють зображення людського обличчя на вашому столі. Уявіть Siri або Alexa, але з особою, яка може відповісти на всі ваші запитання.

Компанія Zero Distance, розробник Wehead, планує зібрати кошти для подальшого вдосконалення технології після отримання відгуків перших користувачів. Зрештою, їхня мета – представити доступну систему аватарів, здатних забезпечити повноцінну просторову присутність у віддаленому місці.

А ми нагадуємо, C hatGPT вперше використовувався суддею в суді – яке рішення ухвалив ІІ

Раніше стало відомо, хлопчика прооперували з діагнозу з ChatGPT, поки лікарі "розводили руками": спалахи люті не давали спокою

Також твоє бажання почули: ChatGPT навчили читати вголос