Детективний симулятор Fallen Aces від New Blood Interactive вже побачив світ! Тепер ви можете зануритися в цей нуарний світ лише за 10 доларів, а ми, у свою чергу, детальніше розповімо про цю гру. Поки що Fallen Aces пропонує гравцям пройти перші два із п'яти рівнів вступного епізоду.

На думку Енді Чока з PCG, Fallen Aces виглядає як Condemned: Crime Origins, змішаний із коміксами Діка Трейсі. Візуальний стиль гри, натхненний поп-артом 30-х років, створює неповторну атмосферу, а кат-сцени у стилі коміксів нагадують культовий Max Payne.

Озвучення персонажів тут також на висоті – це наймасштабніша робота, яку New Blood вклала в одну зі своїх ігор, і персонажі класичного нуару вже встигли завоювати серця гравців.

Рівні гри, за словами гравців, приголомшливі, вони створюють відчуття реальності, як у Thief чи Dishonored. Перша місія проходить у багатоповерховому житловому будинку та прилеглих міських кварталах, де можна знайти приховані магазини коміксів та провести розбирання у пончиковій.

Популярні новини зараз

Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня

Графіки відключення електроенергії на 27 червня

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Друга місія нагадує верф із Thief 2 з поділом на дві частини піднятим мостом.

У грі завжди є кілька шляхів для обходу ворогів та перешкод. Наприклад, можна використовувати степлер для натискання кнопки через вікно або пробратися через гавань на гондолі. Бої від першої особи – це справжня знахідка: удари, навіси та апперкот залежать від того, як довго ви готуєте атаку і в якому напрямку рухаєтеся. Цікаво, що гра дозволяє проходити рівні без убивств , залишаючи ворогів у несвідомому стані.

Взаємодія з оточенням додає грі додатковий шарм. Ви можете піднімати та кидати будь-які предмети, чи то банани, які можна з'їсти для відновлення здоров'я, чи їхню шкірку, яка змусить ворогів послизнутися.

Важливо відзначити, що Fallen Aces дорожчатиме в міру додавання нових епізодів. Поточна ціна в 10 доларів включає перший епізод, і це справжній подарунок для тих, хто придбає гру зараз. Стартовий розпродаж триватиме до 21 червня, після чого ціна підніметься до 13 доларів.

Раніше ми писали про те, що мутантів тут не буде: поляки створили симулятор ліквідатора аварії на ЧАЕС

Читайте на тему: 7 800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають

Також нам стало відомо, що про Стародавній Рим стануть реальністю: Ubisoft розкрили подробиці Anno 117: Pax Romana