Ubisoft офіційно анонсувала нову гру – Anno 117: Pax Romana. Це містобудівний симулятор, який переносить гравців у Стародавній Рим. Планується випустити гру у 2025 році, і вона буде доступна на ПК, PS5, Xbox Series X|S та Amazon Luna.

Серія Anno давно користується популярністю, починаючи з її заснування у 1998 році з Anno 1602. Кожна гра серії вносить свою унікальну тематику та підходить до містобудівного геймплею.

Anno 117 продовжує цю традицію, але цього разу вона заглиблюється у давньоримську історію.

Anno 117: Pax Romana / фото: скриншот Youtube

Новий трейлер "Розшукуються губернатори" не показує ігровий процес, але змушує гравців відчути атмосферу стародавнього Риму. Він пропонує гравцям можливість стати новим римським губернатором у провінції Лаціо чи країні Альбіон, заснованої на північних кордонах Римської імперії.

Популярні новини зараз

Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня

Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців

Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається

Показати ще

На початку гравці будуватимуть свої колонії з нуля, перетворюючи дикі землі на процвітаючі міста.

Anno 117 не буде просто ще однією грою про війну та завоювання. Натомість гра буде зосереджена на будівництві та розвитку, надаючи гравцям можливість вибрати між поширенням культури Риму або перейманням кельтських традицій.

Ubisoft обіцяє, що Anno 117 стане найбільшим та докладним симулятором Риму, пропонуючи гравцям унікальний досвід в історичному амплуа.

Читайте також: Землі World of Warcraft знову у вогні: Blizzard випустила Cataclysm Classic з новими локаціями та підземеллями

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що The Last of Us, "Відьмак" і Fallout тільки початок: за легендарним "STALKER" хочуть зняти серіал

Дізнайтеся, як можна стати щуром і дертися по стінах: шанувальників Terraria вразили новими функціями гри