Google впровадила нову функцію в сервіс "Знайти пристрій" (Find My Device), яка дозволяє батькам легко відстежувати місце розташування смартфонів своїх дітей.

Ця функція стане корисною для тих, хто хоче мати під контролем переміщення своїх дітей, без необхідності використовувати додаткові пристрої чи сторонні додатки.

Раніше батьки могли бачити місце розташування сімейних пристроїв лише через програму Family Link. Тепер цей функціонал інтегровано безпосередньо у додаток "Знайти пристрій". Це спрощує процес і дозволяє отримати доступ до інформації про місцезнаходження смартфонів на Android в одному місці.

смартфон

В оновленій версії додатку "Знайти пристрій" з'явився новий розділ "Сімейні пристрої" (Family devices). У цьому розділі відображатимуться всі Android-пристрої, акаунти на яких пов'язані з вашим акаунтом. Це означає, що ви зможете відстежувати не тільки свої пристрої, але й пристрої ваших дітей, якщо ви попередньо налаштували їх відповідним чином.

Популярні новини зараз

Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми

Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається

При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс

Показати ще

Натиснувши на смартфон у списку "Сімейних пристроїв", користувач зможе побачити його місцезнаходження на карті. Таким чином, батьки завжди знатимуть, де перебувають їхні діти, і це без необхідності використовувати сторонні сервіси, які можуть бути менш безпечними.

Важливо відзначити, що цей новий функціонал забезпечує високу безпеку та конфіденційність, оскільки він інтегрований у додаток Google, який вже давно зарекомендував себе як надійний та зручний інструмент для користувачів Android. Використовуючи цей сервіс, батьки можуть бути впевнені, що їхні дані та дані їхніх дітей будуть захищеними.

Наразі нововведення знаходиться на останньому етапі тестування. Очікується, що найближчими тижнями функція стане доступною для всіх користувачів Android. Це нововведення має значно спростити життя батькам і надати додатковий спокій щодо безпеки їхніх дітей.

Нагадаємо, Відключення світла vs безперебійний інтернет: як налаштувати стабільний доступ до мережі

Раніше ми розповідали, що Китайці створили унікальний смартфон, але з нього не можна дзвонити: навіщо він потрібен

Також, Досі клеєте захисну плівку на смартфон? Українцям розповіли, чому не потрібно витрачати гроші на що