Макс Колфілд повертається як головна героїня у новій частині серії ігор Life is Strange під назвою Life is Strange: Double Exposure. Цю гру розробляє студія Deck Nine, відома зі створення попередніх частин Before the Storm та True Colors, а видавцем виступає Square Enix.

На відміну від True Colors, де показали нового головного героя, Double Exposure знову занурить гравців у знайому роль Максін Колфілд, яка тепер стала дорослішою.

Life is Strange: Double Exposure / фото: скріншот Youtube

Double Exposure поверне серію до її коріння та сфокусується на розслідуванні надприродного вбивства з використанням здатності Макса перемотувати час. Ця вже звична механіка дозволить гравцям взаємодіяти з оточенням та персонажами, вирішувати головоломки та уникати небезпек.

У новій частині Макс досліджуватиме дві паралельні часові лінії: в одній вона спробує розкрити вбивство Сафі, а в іншій – запобігти йому.

Популярні новини зараз

Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки

Жителів сіл та райцентрів почнуть мобілізувати по-новому: Кабмін радикально змінив правила

Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Показати ще

Перший трейлер Life is Strange: Double Exposure представили на Xbox Games Showcase, де також оголосили дату виходу – 29 жовтня 2024 року. Гра вже доступна на замовлення в Steam.

Гра буде доступна на ПК, Xbox Series X та Xbox Series S . Хоча трейлер підтвердив повернення Макса Колфілда, інших популярних персонажів, таких як Хлоя Прайс, не показали. Враховуючи, що доля Хлої залежить від вибору гравця у першій грі, буде цікаво побачити, як розробники вирішать питання можливих камео.

Нагадаємо, вийшли трейлер і вимоги ультрареалістичного шутера Bodycam: пропонує неймовірний геймплей

Раніше ми писали про те, від бійок у лютому фентезі до медитації з котом: що чекати від Ballad of Antara та Infinity Nikki

Крім того, Знай.ua повідомляв, що суд мив, на запитання відповідав, 20 тисяч сходинок пройшов: робот підкорив Велику Китайську стіну