Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Усі давні любителі стратегій мають готуватися до зустрічі справжньої легенди. Йдеться про все дуже знайому "Цивілізацію", і цього разу це вже буде частина 7.

Так, перед конвенцією "Summer Game Fest 2024" було багато чуток про новий великий анонс від компанії 2K Games. Журналісти припускали, що це буде Borderlands 4, але насправді все виявилося інакше.

Скріншот Civilization 7: YouTube

На шоу офіційно представили Sid Meier's Civilization VII — нову частину легендарної серії покрокових стратегій управління великими цивілізаціями. Перший, і поки що неігровий, трейлер вже доступний для перегляду в YouTUbe.

Поки що гравцям показали тизер без кадрів ігрового процесу. Опис гри цілком стандартний — станьте одним із лідерів світової історії, створюйте свою цивілізацію, розширюйте територію, будуйте міста, воюйте або співпрацюйте з конкурентами.

Популярні новини зараз

Майже на 60% більше: тарифи на вивіз сміття перевищили межу розумного

ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс

Показати ще

Скріншот Civilization 7: YouTube

Відомо, що над серією традиційно працює студія Firaxis Games і вони планують випустити свій проект наступного року. Гра вже має сторінку в сервісі Steam.

Скріншот Civilization 7: YouTube

Також Sid Meier's Civilization VII з'явиться на консолях PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One і Nintendo Switch.

Нагадаємо, літо 2024 в GTA Online: полювання за головами, продовження місій та дрифт-перегони.

Раніше повідомлялося, від бійок у лютому фентезі до медитації з котом: що чекати від Ballad of Antara та Infinity Nikki.

Також, геймер пройшов Baldur's Gate 3, граючи за шматочок сиру.