MouthPad - це інноваційний пристрій, розроблений компанією Augmental, призначений для того, щоб допомогти людям з обмеженими можливостями керувати комп'ютером або смартфоном за допомогою рухів язика та голови.

Цей пристрій вирішує проблему доступу до технологій для тих, хто має обмежену фізичну можливість використовувати традиційні пристрої введення, такі як миша чи клавіатура.

Одним з ключових переваг MouthPad є його бездротове підключення до гаджетів за допомогою Bluetooth, що дозволяє користувачам свободно переміщатися, не обмежуючи себе кабелями чи проводами.

Крім того, пристрій не потребує встановлення додаткових програм або додатків для роботи, що робить його використання дуже зручним та простим.

Популярні новини зараз

Жителів сіл та райцентрів почнуть мобілізувати по-новому: Кабмін радикально змінив правила

Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом

Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла

Показати ще

Сенсорна панель пристрою реагує на рухи язика в реальному часі, дозволяючи паралізованим людям контролювати курсор на екрані гаджетів. Це відкриває широкі можливості для використання комп'ютера чи смартфона у повсякденному житті, включаючи навчання, роботу та розваги.

Невеликий розмір та малозамітність MouthPad роблять його комфортним у використанні. Пристрій розташовується в роті і виготовляється за індивідуальним замовленням з використанням 3D-друку та стоматологічних матеріалів, що дозволяє підібрати оптимальний розмір та форму для кожного користувача.

Крім того, MouthPad має вбудований акумулятор, який забезпечує до п'яти годин безперервної роботи. Для заряджання пристрою використовується спеціальний футляр, а повний заряд достатній для тривалого використання протягом дня.

Нагадаємо, вчені принизили людство, пояснивши, чому ми ще не контактуємо з інопланетянами

Раніше ми писали про те, що як зберегти доступ до інтернету в умовах блекауту

Вам буде цікаво дізнатися Nintendo підтверджує – консоль Switch 2 вже у дорозі