За останні десятиліття відеоігри зазнали разючого розвитку, але що нас чекає через 10 років? Чи будуть вони ще крутішими, ніж сьогодні, чи ми поринемо у світ віртуальної реальності прямо з нашої свідомості?

Нещодавно Sony показала відео, яке розповідає про майбутнє відеоігор та контролера PlayStation. Цей ролик є фантастичною уявою про те, як можуть виглядати відеоігри через 10 років.

Консоль майбутнього / фото: скріншот Youtube

На відео видно контролер PlayStation, який підключається до якогось вигнутого екрану, що плаває у повітрі. Цей екран, можливо, або проекцією контролера, або реальним фізичним екраном, створюваним з допомогою сили магнітів.

Хоча це відео не є анонсом реального продукту, воно цікаво демонструє концепцію майбутнього.

Популярні новини зараз

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Офіційний опис відео каже, що через 10 років ми житимемо у світі, де фізична та віртуальна реальності зіллються воєдино. Хоча деякі порівнюють цю ідею з проектами Sony у минулому, такими як контролер PS3 "Бумеранг", але фантазувати про майбутнє це завжди весело.

Через 10 років ми можемо очікувати на нове покоління консолей PlayStation, або, можливо, Sony представить гібридні консолі, як Nintendo Switch. Можливо, ми гратимемо на ходу за допомогою легкого контролера, який проектує екран у будь-яке місце, де ми знаходимося.

Також щодо ігор ми можемо тільки припускати, що нас чекає в майбутньому. Майбутні версії Call of Duty, Assassin's Creed та інших популярних франшиз будуть, безумовно, значними. Але поки наші пінги низькі і k/d високий, ми будемо готові до пригод, як і сьогодні.

Раніше нам стало відомо про те, чи можна передати бібліотеку Steam у спадок: відповідь шокувала ігрова спільнота