2024 року фанати Fallout New Vegas продовжують свою відданість до гри, і деякі з них вирішили провести незвичайну акцію за участю одного з персонажів гри.

Відразу після випуску серіалу Fallout від Amazon багато людей знову згадали про франшизу і почали цікавитися нею, а деякі навіть почали грати у відеоігри серії.

Одні з шанувальників Fallout New Vegas вигадали провести акцію в Лас-Вегасі, використовуючи знамениту Сферу як майданчик.

Містер Хаус / фото: соцмережі

Організатори акції планують зібрати кошти через краудфандингову кампанію, щоб вивести обличчя одного з персонажів гри, містера Хауса, на моніторах Сфери.

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Гроші змусять повернути державі: українців попередили

Показати ще

Бюджет заходу становить майже півмільйона доларів ($487 710), і для його реалізації було запущено кампанію зі збору коштів.

Наразі співтовариство вдалося зібрати лише невелику частину від необхідної суми, але ініціатива продовжує привертати увагу та підтримку фанатів.

Раніше, 29 вересня у Лас-Вегасі відкрили Сферу – музично-розважальний майданчик та одночасно найбільшу сферичну будівлю у світі.

Сфера у Лас-Вегасі / фото

Зовнішня поверхня Сфери покрита 1.2 мільйонами світлодіодних панелей – кожна розміром із хокейну ключку – які можуть створювати величезні динамічні зображення. Компанії та бренди використовують зовнішній екран як платформу для своєї реклами.

Нагадаємо, з пецназ та ядерні бомби? Серію Call of Duty можуть поєднати з іграми Fallout

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що анатам Fallout запропонували отримати рюкзак Люсі, але це дуже дорого: що всередині

Вам буде цікаво дізнатися, фанати розкрили таємницю, хто ж грає головних героїв GTA 6: майже копії персонажа