Dambuster Studios, відома своєю участю у створенні гри Dead Island 2, принесла нам добрі новини щодо майбутнього цього проекту. Гра Dead Island 2 пережила багато труднощів на шляху до релізу, але, здається, справи починають налагоджуватися.

8 травня Dambuster Studios опублікувала на офіційному сайті Dead Island 2 повідомлення, присвячене році з моменту релізу. У повідомленні було заявлено, що в наступні кілька місяців на гравців чекають цікаві оновлення, і їх запрошують стежити за новинами.

Dead Island 2 / фото: скріншот Youtube

Також у повідомленні наголошується, що кількість гравців Dead Island 2 досягла 7 мільйонів, а кількість зомбі-вбивств перевищила 24 мільярди. Крім того, Dambuster Studios згадала свої номінації на Game Awards 2023 та BAFTA у категоріях "Екшн" та "Британські ігри".

Ще у 2014 році на прес-конференції Sony E3 показали трейлер Dead Island 2. З часом з'явилися окремі деталі про гру, але потім інформація завмерла, і проект став об'єктом розробницьких труднощів.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Різні студії, такі як Sumo Digital та Yager Development, намагалися відродити гру, але безуспішно. У 2019 році управління проектом передали компаніям Deep Silver і Dambuster Studios, і Dead Island 2 знову анонсували на Gamescom 2022, через вісім років після початкового анонсу, а потім і випустили 21 квітня 2023 року.

Dead Island 2 / фото: mta

Після запуску гри гравці насолоджувалися кривавим ігровим процесом Dead Island 2 і чекали на новини про її майбутнє.

На даний момент для Dead Island 2 вже випущено два DLC: Haus та SoLA, але, ймовірно, це ще не все.

Слід зазначити, що Dead Island 2 була добре прийнята гравцями за кривавий та захоплюючий ігровий процес. Вона продовжує традиції оригінальної гри Dead Island, яка завоювала серця фанатів ще 2011 року. Цей зомбі-екшн переносить серйозні теми у веселу та адреналінову пригоду в сучасному Лос-Анджелесі, який називається "Ад-А".

З урахуванням випущених DLC, що розширюють світ гри, фанати можуть лише гадати, які ще сюрпризи готує їм команда Dambuster Studios в майбутньому.

Нагадаємо, R ockstar оновила "Dead Redemption 2": розробники відволіклися від GTA VI заради цих "плюшок"