Steam, одна з найпопулярніших платформ для купівлі та завантаження ігор, представила оновлену політику повернення грошей, яка обіцяє більше гнучкості та комфорту для користувачів.

Тепер, якщо ви випадково купили гру, яка не відповідає системним вимогам вашого ПК або просто не сподобалася, у вас є можливість повернути її.

Котик і гроші, LoanExpert

Основна умова - повернути гру можна не пізніше ніж через два тижні з моменту покупки, за умови, що ви провели в ній не більше двох годин.

Це правило поширюється на попередні замовлення, підписки і внутрішньоігрові предмети – їх можна повернути протягом 14 днів з моменту офіційного релізу.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Завантажуваний вміст та доповнення

Для завантажуваного контенту, такого як DLC та інші доповнення, політика повернення стала ще лояльнішою. Протягом 14 днів з моменту покупки за умови, що ви використовували основний продукт не більше двох годин, можна повернути кошти.

Однак, варто пам'ятати, що не весь вміст підлягає поверненню, особливо, якщо він значно впливає на процес гри, наприклад, підвищуючи рівень персонажа.

Правила повернення грошей у Steam / фото: скріншот Steam

Внутрішньоігрові покупки

Шанувальники ігор Valve тепер можуть повертати кошти за внутрішньоігрові покупки протягом 48 годин після придбання, якщо предмети не були використані або змінені. Ця функція може бути доступна і в іграх від інших розробників, але якщо вони вирішать її включити.

Покупки до офіційного Релізу

Якщо ви вирішите купити гру до її офіційного виходу, вам буде доступний двогодинний ліміт для повернення. Але 14-денний період розпочнеться лише після офіційного релізу.

Це хороша новина для тих, хто часто купує ігри на ранніх етапах розробки або бере участь у бета-тестуваннях.

А ми нагадуємо про геймінг у світі аніме 90-х та мексиканського графіті: Wabisabi запланував реліз розривної RKGK

Раніше ми писали про те, що розробники "Frostpunk 2" розкрили системки, сюжет і нові локації: захоплюючі кадри