Користувач Reddit виявив цікаву деталь у мобільній програмі Xbox Cloud Gaming: там з'явилася гра Call of Duty. Це нововведення підштовхує до припущення, що Xbox готує сюрприз для своїх фанатів.

Можливо, включити Call of Duty до своєї бібліотеки Game Pass та надати доступ до гри через потокове мовлення.

З моменту об'єднання Microsoft з Activision Blizzard King минулого року, багато хто чекав появи ігор Call of Duty на Xbox Game Pass.

Call of Duty на Xbox Game Pass / фото: Х

І хоча офіційні підтвердження від Microsoft про терміни появи Call of Duty у Game Pass поки немає, генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер раніше підтвердив, що робота в цьому напрямку ведеться.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нещодавнє відкриття користувача Reddit про те, що Call of Duty: Black Ops 3 з'явилася в списку ігор Xbox Cloud Gaming, лише додає чуток вогню. Однак, незважаючи на це, програма не дозволила запустити гру, що може вказувати на її випадкову появу у списку.

Якщо розглядати цей випадковий момент, що "просочився" як підтвердження, то додавання Call of Duty в Game Pass може стати реальністю вже в найближчі місяці.

Це буде величезним кроком для Microsoft з огляду на популярність і масштаби ігор цієї серії.

Call of Duty / фото: скріншот Youtube

Завантаження нових ігор Call of Duty часто вимагає багато часу та місця на жорсткому диску, так що можливість грати в них без необхідності завантаження здається дуже привабливою для гравців.

Крім того, з урахуванням майбутнього ігрового заходу Xbox у червні, багато хто сподівається на офіційне анонсування цієї довгоочікуваної новини.

Так що, якщо вірити чуткам і недавньому "витіку", фанати Call of Duty та користувачі Xbox Game Pass можуть чекати новин, що хвилюють, вже в найближчому майбутньому.

Якщо ви ще не знали, то це не кожен витримає: фанати Fallout набрали номер із серіалу, на іншому кінці – щось моторошне

Крім того, Знай.ua повідомляв, розробники "Frostpunk 2" розкрили системки, сюжет і нові локації: захоплюючі кадри