Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також люблять дивитися серіали, є дуже цікаві новини. Не всі просто дивляться серіал Fallout від Amazon. Деякі ентузіасти аналізують кадри, намагаючись знайти різні секрети-паски.

В одному з епізодів серіалу увагу фанатів Fallout привернула реклама корпорації Vault-Tec за участю Купера Говарда: персонаж ходить притулком і запрошується придбати місце в безпечному "бункері".

Про це пише блогер та оглядач "Падон" у своєму Telegram-каналі.

Fallout, скріншот: YouTube

"Якщо зателефонувати за номером із серіалу Fallout 213-25-VAULT (82858) у Штатах, то ви почуєте крик невідомого чувака. Так, такий номер існує, більше того, якщо на цей номер написати, то ви отримаєте відповідь, що щось відбудеться через 33 тижні. Серед здогадів це анонс Fallout 5, але якщо буде як із TES6, то ні, дякую, не потрібно", - пише "Падон".

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Перші кадри з серіалу Fallout.Фото: Amazon Prime Video

Цікаво, що цей момент розібрали також інші, вже англомовні блогери. Так, вони також звернули увагу, що на екрані демонструється номер 213-25-VAULT (213-258-2858) - виявилося, що це не випадковий набір "символів для краси".

Повідомлення на номер 213-25-VAULT (82858), скріншот: X

Після ознайомлення з епізодом фанати Fallout вирішили зателефонувати і отримали моторошну пасхалку: у відповідь вони почули несамовитий крик, а потім дзвінок скинувся. Можеш сам послухати, наш любий читачу:

Нагадаємо, знову Апокаліпсис, чи лише серіал? Все, що хочуть знати фанати про "Fallout 5".

Раніше повідомлялося, Xbox Game Pass Ultimate: бонуси квітня, які не можна пропустити.

Також, для "яблучних" фанатів: гаджет Apple, який анонсували у 2018 році, засвітився на відео.